Losser Digitaal
Image default
Wonen

Geen laminaat, maar vloertegels met houtlook

Je hebt een nieuwe woning of gaat een nieuwe vloer uitzoeken, wat kies je dan uit? Er zijn namelijk eindeloos keuzes als het gaat om vloeren. Ga je voor laminaat, pvc, tegels, een gietvloer? Keuzes…. Hou je wel van laminaat, maar niet van de eigenschappen of de zorg die het nodig heeft? Dan zijn vloertegels met houtlook de perfecte uitkomst voor jou. Dit zijn namelijk keramische tegels, dus hele fijne voordelen en weinig onderhoud. De tegels zien er bijna uit alsof het echt hout is. Vloertegels houtlook zijn een hele goede optie als je heel graag die houten vloer en warme uitstraling ervan wil, maar bijvoorbeeld weinig tijd hebt, kinderen en/ of huisdieren hebt. De voordelen maken de tegels gewoon heel aantrekkelijker. Daarnaast is het bijna niet te onderscheiden van echt hout op het oog.

De voordelen van houtlook tegels

Zoals al benoemd hebben keramische tegels met houtlook hele fijne voordelen. Zeker ten opzichte van echt hout. Hier de voordelen op een rij:

  • Duurzaam
  • Slijtvast
  • Bestendigd tegen vlekken
  • Goed samen met vloerverwarming
  • Op verschillende manieren te leggen
  • Onderhoudsvrij

 

Met deze voordelen heb je een hele fijne vloer. Ze zijn duurzaam, slijten niet, zijn bestendig tegen knoeien en vlekken en gaan samen met vloerverwarming. Je hoeft amper aandacht aan deze vloer te besteden. Toch de warme uitstraling van een houten vloer, maar de voordelen van keramische tegels. De vloertegels houtlook zijn namelijk amper te onderscheiden van echt laminaat. De nerven en de kleuren van de tegels lijken sprekend op echt hout, daarom heten het ook houtlook tegels.

Vloertegels houtlook kopen

Tegels hebben fijne voordelen en daarom zijn vloertegels houtlook voor vele mensen een uitkomst. De warme looks van hout en toch de voordelen van tegels! Als je op zoek bent naar de perfecte nieuwe vloer, dan kan je stoppen met zoeken. Een tegelvloer met houtlook tegels is wat je zoekt! Tegels uitzoeken kan makkelijk en snel gaan.

https://www.vlagsma.nl/houtlook-tegels/

Gerelateerde artikelen

Een nieuwe keuken uitkiezen bij ons

Kruimels zuigen met stijl

Onze ultieme dekbedovertrekgids 2022