Losser Digitaal
Image default
Wonen

Fractions shutters laten maken bij House&Home

Fractions zijn functioneel en tijdloos

We hebben het vaak niet door, maar daglicht is essentieel voor het dagelijkse leven. Bepaal zelf hoeveel lichtinval en privacy u wenst in huis met Fractions shutters. Door de verstelbare lamellen kunt u de shutters zo ver openen en sluiten naar wens. Een perfecte keuze als het gaat om zonwering voor uw raam. Maar wat zijn Fractions shutters eigenlijk? Bij ‘normale’ shutters wordt er al snel gedacht aan houten latten. Fractions zijn daarentegen gemaakt van duurzaam aluminium, lichtgewicht en geschikt voor elk type raam. Met een tijdloos design, ontworpen door topdesigner Osiris Hertman, brengen Fractions zowel klassieke en industriële als moderne uitstraling tot leven in huis. 

Uniek en op maat

Er zijn voor Fractions bijna geen beperkingen in de vormgeving en de maatvoering, maar niet alle ramen zijn hetzelfde raamtype en elk raam heeft andere maten. Daarom worden Fractions shutters bij House&Home op maat voor u gemaakt. Voordat wij dit kunnen doen, gaan wij eerst bij u thuis langs om alle ramen op te meten. Zodra alles keurig is opgemeten, worden de Fractions op de juiste afmetingen gemaakt door onze fabrikant en bij u thuis gemonteerd. Zo kunt u genieten van exclusief raambekleding product dat naadloos in het kozijn valt en perfect bij uw interieur past. 

Kom inspiratie opdoen

Bent u benieuwd naar hoe de aluminium lamellen eruit zien? En of het wel past bij uw smaak en wooninterieur? Bij het overwegen van nieuwe raambekleding voor thuis, wilt u natuurlijk zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Om inspiratie op te doen nodigen wij u graag uit in onze showroom om met een kopje koffie onze uitgebreide collectie aan Fractions te bekijken. U bent van harte welkom om op de Haagdijk 254-258 in Breda langs te komen of maak een afspraak via onze website om een geschikt moment te vinden.

 

https://house-home.nl/

Gerelateerde artikelen

Welke voordelen bezit een glazen schuifpui?

Wat levert de plaatsing van zonnepanelen op?

Zonnepanelen