Losser Digitaal
Image default
Wonen

Een warm welkom met automatische draaideuren

Veel winkels en bedrijven lieten afgelopen zomer de deuren gesloten. Vanwege de hitte wilden ze het binnen koel houden. De airco maakte overuren, dus elk beetje koelte moest binnen blijven.

Met automatische draaideuren biedt je jouw bezoekers of gasten een warm welkom, ook midden in een hittegolf.

Glazen draaideuren

De meeste automatische draaideuren zijn van glas. Daardoor kun je vrij naar binnen kijken. De glazen draaideuren geven je bedrijf of pand een open en transparante uitstraling. Een ander voordeel is dat het daglicht goed binnen kan komen, waardoor de binnenruimte baadt in natuurlijk licht. Je hebt minder verlichting nodig én natuurlijk licht is prettiger op de ogen.

Veiligheid

Hoewel normaal glas relatief makkelijk breekt, zijn automatische draaideuren uitermate goed in het buitenhouden van ongewenste gasten. Voor automatische draaideuren wordt namelijk vaak gekozen voor inbraakwerend glas. Zodra je de automatische deuren hebt geblokkeerd, komt er dus niemand in. Met bediening op afstand, of een toegangscontrolesysteem, kun je zelfs perfect regelen wie er wél en niet binnen mag komen.

Automatische draaideuren van topkwaliteit

Als je automatische draaideuren hebt geïnstalleerd, wil je er wel van op aan kunnen dat ze ook doen wat ze moeten doen. Kies daarom voor een draaideuren van een kwaliteitsmerk en laat ze installeren door gerenommeerd installateur.

Bij automatischedeuren24.nl zijn we al 30 jaar dé expert op het gebied van installatie, onderhoud en reparatie van alle soorten automatische deuren. We werken met bekende merken als Erreka en Label. Dankzij slim inkopen kunnen we deze leveren voor de prijs van de goedkopere merken.

Zoals jij het wilt

Sommige installateurs dwingen je contractueel om alles bij hen te laten uitvoeren. Wij geloven daar niet zo in. Wij willen dat je terugkomt vanwege ons vakmanschap. Je kiest zelf wat je door ons wilt laten doen. Alleen het leveren van de automatische deuren, of ook de installatie (binnen een dag) en het onderhoud? En wil je dat onderhoud op ad hoc basis laten uitvoeren, of via een onderhoudscontract? Zoals jij het wilt, zo werken wij bij automatischedeuren24.nl.

Gerelateerde artikelen

Slotenmaker: Wat kun je verwachten van deze expert?

Je woning brandveilig maken

Zonnepanelen in weert