Losser Digitaal
Image default
Wonen

Een verplaatsbare mobiele scheidingswand nodig?

Een standaard scheidingswand is niet uitgerust met wielen. Je kunt er echter voor kiezen om een metalen voet met wielen voor je scheidingswand aan te schaffen. Zet je deze voet onder de scheidingswand, dan is het wel mogelijk om deze te verplaatsen. Heb jij een verplaatsbare mobiele scheidingswand nodig? Koop dan een standaard scheidingswand en verrijkt deze met onze unieke voet met wielen.

Wat is een mobiele scheidingswand?

Een mobiele scheidingswand is een scheidingswand die je kunt verplaatsen. De scheidingswand is namelijk verrijkt met een metalen voet met wielen. Met een mobiele scheidingswand kun je een ruimte iedere dag weer anders indelen. Ook kun je ervoor kiezen om de scheidingswand de ene dag wel en de andere dag niet te gebruiken.

 

De voordelen van een mobiele scheidingswand

De aanschaf van een mobiele scheidingswand brengt diverse voordelen met zich mee. Het eerste voordeel van een mobiele scheidingswand, is het feit dat je deze scheidingswand flexibel kunt gebruiken. Je kunt de scheidingswand steeds weer verplaatsen, zodat je een ruimte iedere keer weer optimaal kunt indelen.

Een ander voordeel van deze scheidingswand, is dat je deze niet iedere dag hoeft te gebruiken. Wil je een ruimte de ene dag wel onderverdelen in twee ruimtes, maar de andere dag niet? Dan zet je de scheidingswand gewoon aan de kant. Je hoeft de scheidingswand nu niet op te tillen, maar rijdt deze gewoon weg.

Tot slot kun je de mobiele scheidingswand in meerdere ruimtes gebruiken. Het verplaatsen van de wand is erg gemakkelijk door de praktische wieltjes onder de metalen voet.

 

De toepassingen van een mobiele scheidingswand

Een mobiele scheidingswand heeft vele verschillende toepassingen. Je kunt deze scheidingswand thuis gebruiken, maar ook op kantoor, op een school of in een zorginstelling. In huis kun je de scheidingswand gebruiken om een grote ruimte onder te verdelen in twee kleinere ruimtes. Op kantoor gebruik je de scheidingswand om meerdere werkruimtes te creëren. En op een school of in een zorginstelling kun je de wand ook gebruiken om meerdere ruimtes te creëren, met extra privacy. Handig!

https://www.canvasscherm.nl/scheidingswand/

Gerelateerde artikelen

Een eenvoudige en natuurlijke oplossing: Rupsen bestrijden met azijn!

Je eigen huis verkopen zonder makelaar

Een huis kopen in overschie