Losser Digitaal
Image default
Wonen

Een natuurlijke deurmat van kokos

Er zijn enorm veel redenen te bedenken waarom je zou moeten kiezen voor een kokosmat. Het is namelijk een uitstekende borstelmat, die een schrapende, doorgedreven werking heeft. Daarnaast heeft een deze mat een prachtige, natuurlijke uitstraling die past in ieder interieur én dat voor een betaalbare prijs. Wist je dat je ook een kokosmat op maat kunt laten maken? Een deurmat op maat laten maken is een ideale oplossing als je vocht en vuil voor altijd buiten de deur wilt houden.

 

Kwalitatieve kokosvezels

De kokosvezels die in een mat van kokos voorkomen zijn van uitstekende kwaliteit. De vezels zijn duurzaam en van nature erg hard, waardoor ze een perfect schrapende werking hebben. Dit zorgt ervoor dat deze mat uitermate geschikt is om modder, vuil en vocht buitenshuis te houden. Als je gebruik maakt van een kokosmat, zorg je er dus voor dat je huis, kantoor of winkel altijd schoon en netjes blijft.

 

Natuurlijke uitstraling

Natuurlijk is een goede kwaliteit niet het enige dat belangrijk is. Het is daarnaast ook belangrijk dat de kokosmat er goed uitziet en past bij jouw interieur. De deurmat ligt in je huis en is daarom een onderdeel van jouw inrichting. Als je kiest voor een kokosmat op maat dan weet je zeker dat je interieur een prachtige, natuurlijke uitstraling behoudt.

 

Geschikt voor veelvuldig gebruik

Een kokosmat op maat gaat jaren mee, als je in ieder geval een koopt van een goede kwaliteit. Je wilt natuurlijk niet dat je mat al snel sporen van slijtage laat zien, aangezien de deurmat veelvuldig gebruikt gaat worden. Kies je voor een mat op maat, dan kun je de deurmat frequent gebruiken, terwijl deze toch mooi blijft.

 

Veiligheid

Een kokosmat voor de deur zorgt er niet alleen voor dat je huis schoon en netjes blijft, het is ook een stuk veiliger. Als je met vuile schoenen het huis binnenloopt, neem je altijd modder en vocht mee. Dit kan zorgen voor een gladde vloer, waarover je zou kunnen uitglijden. Een kokosmat zorgt ervoor dat je bij binnenkomst het vocht en vuil achterlaat en hierdoor de kans op valpartijen aanzienlijk verkleint.

 

Geluiddempend

Kokosmatten worden gemaakt van vezels die zich aan de buitenkant van de kokosnoot bevinden. Deze vezels zijn niet alleen sterk, maar ook heel erg geluiddempend. Daarnaast hebben ze de eigenschap dat ze rotbestendig en schimmelbestendig zijn. In het verleden werden kokosmatten geweven, maar tegenwoordig worden ze gemaakt uit 100% natuurlijk materiaal. Hiermee zorg je er op een milieuvriendelijke manier voor dat je huis of woning schoon blijft.

 

Een kokosmat op rol kopen

Heb je meerdere deuren in huis waar je een kokosmat neer zou willen leggen? Of beschik je misschien over meerdere huizen of een winkel of kantoorpand? Je wilt dan misschien meerdere deurmatten aanschaffen. Een kokosmat op rol is dan een verstandige keuze. Je kunt ze zelf heel eenvoudig afsnijden en zo meerdere deurmatten op maat maken.

https://www.deurmatdirect.nl/

Gerelateerde artikelen

Zuiver wonen in Enschede

Duette gordijnen zijn stijlvolle raambekleding

Zonne-energie