Losser Digitaal
Image default
Wonen

Een leuk boomhutbed voor uw kind aanschaffen

Wil je kind ook zo’n leuk boomhutbed en kan jij als ouder er niet omheen om er eentje voor je drammerige kind te kopen? Lees dan in dit artikel meer over boomhutbedden kopen en waar je bij aanschaf allemaal op moet letten. Een boomhutbed is niet een standaard bed, waardoor er op meer dingen moet worden gelet dan alleen, merk prijs en kwaliteit. Het is geen gemakkelijke keuze om een boomhut bed te kiezen voor je kind. Ieder kind heeft een eigen wil en wil meebeslissen in de aankoop. Kies daarom altijd samen met je kind een leuk boomhutbed uit.

Budget voor het boomhutbed

Een van de belangrijkste dingen is natuurlijk hoeveel geld je bereidt bent om uit te geven aan een boomhutbed. Boomhutbedden zijn namelijk niet goedkoop. Je zou ze zelfs prijzig kunnen noemen. Een goedkoop boomhutbed begint doorgaans bij €300, waar een middenklasse bed vaak rond de €500 kost. Een duur bed kost vaak zo rond de €1000. Uiteraard zitten er met de prijs ook verschillen in de kwaliteit die je daarvoor terugkrijgt. Een erg geliefd merk bij veel ouders is een boomhutbed (met of zonder glijbaan) van Lifetime.

Alleen het allerbeste voor uw kind

Je wilt als ouder natuurlijk dat je pas aangekochte kinderbed niet binnen drie maanden uit elkaar valt. Omdat het van zo’n slechte kwaliteit is gemaakt. Je kind moet er toch wel zeker drie jaar op kunnen slapen. Daarna heeft je kind een leeftijd bereikt dat het graag op een laag eenpersoonsbed of halfhoogslaper wil slapen. Hoe herken je een goede kwaliteit van het boomhutbed? Nou dat kun je herkennen dat het van duurzame materialen is gemaakt. Massief hout is hierbij het beste materiaal. Er zijn ook metalen bedden die goed zijn voor kwalitatieve boomhutbedden, alleen hebben deze een minder rustieke uitstraling en lijken deze niet goed op een boom.

Waar het boomhutbed bestellen?

Er zijn enkele webshops die goede, kwalitatieve boomhutbedden aanbieden. Eentje daarvan is bol.com, dat een mega groot assortiment heeft. Een ander bedrijf dat een groot scala aan boomhutbedden verkoopt, is Emob, uw online meubelwinkel in Nederland. Met maar liefst meer dan 40 producten valt er heel wat te kiezen. Kijk samen met je kleintje eens of je een leuk boomhutbed kunt vinden. Onze favoriet op de redactie is het boomhut bed van Wild child. Dit bed kost dan wel wat, maar heeft alles wat uw kind begeert. Het heeft een dak, gemaakt van stof, en een wand in het Wild Child thema. Voorzien van een afbeelding van een vos. Dat is toch super leuk om uw kind in te zien slapen? Super schattig toch? Je kind kan er vanaf 2 jaar in slapen. Dat betekent dat je kind er maar liefst 5 jaar in zou kunnen slapen. De meeste kinderen willen namelijk een ander bed wanneer ze de leeftijd bereiken van 8 jaar. Dan is een kinderbed in de vorm van een boomhut opeens niet zo leuk meer voor ze. Een ander voordeel is dat je bij deze website er ook direct een bijbehorend matras kunt bestellen. Zo hoef je niet twee keer een aankoop te doen. Dat scheelt moeite en tijd. En tijd is geld. Ga aan de slag en zoek samen met je kind een leuk boomhutbed uit. Maak je kind blij en laat hem/haar er jaren van genieten.

Gerelateerde artikelen

Drie redenen waarom gietvloeren zo enorm populair zijn op dit moment

Op zoek naar een keukenspecialist in Echt?

Aangenaam werken met een relaxfauteuil