Losser Digitaal
Image default
Wonen

Een houten tuindeur op maat bestellen

Wil je een houten tuindeur kopen? Wist je dat je dat heel gemakkelijk en snel doet via een overzichtelijke webshop? Via Houten Kozijn Outlet is het mogelijk om je tuindeur helemaal naar wens samen te stellen, perfect op maat. Via de configurator vul je al je wensen in, waarna je tuindeur (of tuindeuren) virtueel worden samengesteld. Je ziet dan ook direct hoeveel je betaalt voor je gewenste bestelling.

Je ontvangt vooraf een technische tekening

Voordat het team bij Houten Kozijn Outlet aan de slag gaat met de productie van je tuindeur, wordt er een technische tekening gemaakt. Je hoeft bij je bestelling daarom ook niet direct te betalen; dit is pas nodig wanneer je de tekening goedkeurt. Controleer deze goed en indien je aanpassingen door wilt voeren, is dit nog je kans. Na goedkeuring gaan de professionals in de werkplaats aan de slag.

Haal het buitengevoel naar binnen

Een tuindeur is de perfecte doorgang die buiten ook een beetje naar binnen haalt. Kies voor een glasdeur en je hebt altijd uitzicht op je tuin, of het nu slecht of goed weer is. Op deze manier kan je het hele jaar door genieten van het buitengevoel. Kies voor een enkele of dubbele tuindeur met of zonder zijlichten. Zijlichten – en dus meer ramen – creëren een prachtig lichtinval en een ruimtelijker gevoel in je woning.

Vraag het team om advies

Heb je vragen over het samenstellen van je tuindeur? Het team bij Houten Kozijn Outlet staat elke werkdag voor je klaar om je te voorzien van advies. Je bereikt hen telefonisch of per e-mail; deze contactgegevens vind je terug op de website waar je houten kozijnen, tuindeuren en schuifpuien kan kopen. Ook lees je daar meer informatie en ontdek je het grote aanbod.

Gerelateerde artikelen

Je eigen huis verkopen zonder makelaar

Trapstrip in gebroken wit, doe mee met deze trend!

Een houtboor kopen voor mijn gereedschapskist