Losser Digitaal
Image default
Wonen

Een handige belt conveyor voor jouw bedrijf

Indien je in de productie werkt zal je niet onbekend zijn met de belt conveyor. Een handig (modulair) transportbandsysteem, hetgeen inhoudt dat je veel onderdelen ervan op diverse transportsystemen in je bedrijf kunt monteren. De transportbanden worden efficiënt gebouwd. Wat jouw wensen ook zijn, vanwege het modulaire systeem is er veel mogelijk qua opbouw en aanpassingen. Er zijn diverse zaken die je van tevoren moet beslissen: welk product wil je ermee vervoeren, hoeveel ruimte heb je in je pand en hoeveel producten per keer wil je op de band kunnen plaatsen. De onderdelen kunnen snel geleverd worden. 

Je kunt eenvoudig uitbreiden

Je kunt eenvoudig uitbreiden met nieuwe onderdelen, indien gewenst. Dit is bijvoorbeeld handig als je je bedrijf wilt uitbreiden. Uiteraard wil je dan dat de belt conveyor met je meegroeit. Met name wanneer het productieproces complexer wordt is dit een pré. Veel onderdelen zijn los verkrijgbaar, hetgeen handig is als iets defect raakt.

Veelal zijn deze systemen gemaakt van aluminium. Aangezien dit een modulair systeem betreft hoef je, in tegenstelling tot een maatwerksysteem minder lang te wachten op productie, ontwerp en levering. Dit houdt ook in dat je als bedrijf hierdoor minder kosten kwijt bent aan het transportbandsysteem. Er is zijn vele configuraties en maten verkrijgbaar. 

Je kunt zelf monteren

De belt conveyors hebben een duidelijke montagehandleiding. Dit betekent dat je de belt conveyor gemakkelijk zelf monteert, en je dus ook geen kosten voor een monteur kwijt bent. Wanneer je toch nog vragen hebt omtrent montage of de componenten kun je natuurlijk altijd de fabrikant benaderen.

De transportbandsystemen worden door veelal uit eigen voorraad geleverd, dit zorgt voor een snelle levering. Daarbij kun je een prima service verwachten. Wanneer door het veelvuldige gebruik een onderdeel kapot raakt, of versleten raakt, kun je snel een technicus ter plaatse laten zijn om het probleem aan te pakken, vaak al binnen 24 uur.

Individueel advies van een ervaren deskundige van een transportsystemenbedrijf is altijd mogelijk, zodat je optimaal kunt genieten van de voordelen van de transportbandsystemen. 

 

https://www.fssolutions.nl/oplossing/belt-conveyor/

Gerelateerde artikelen

De fauteuil wordt steeds populairder in 2022

Handige Tips voor het Ontstoppen van een Riool

De Voordelen van het Inhuren van een Woonstylist