Losser Digitaal
Image default
Wonen

De Jungle Wandmat Kunststof, Ideaal voor Interieurstylisten, Woninginrichters en Etaleurs

De Jungle Wandmat is een ideaal product voor Woninginrichters, interieur stylisten en etaleurs. In een paar minuten een heel frisse sfeer creeeren met een groene kunststof mat.

Een echte eyecatcher in de showroom of etalage

In de etalage als achtergrond of in de showroom zal deze Kunststof mat heel fraai staan en u heeft hiermee een opvallende eyecatcher. In het interieur zal deze mat het eveneens zeer goed doen, dus voor woninginrichters en binnenshuis stylisten een prachtig product om mee te werken.

Elk gewenst formaat te maken

De mat heeft een afmeting van 1×1 meter en bestaat uit 16 tegels van 25 cm x 25 cm. De kunst tropische planten zijn bevestigd op een kunststof frame, en is naar elk gewenst formaat te maken. En mooie ontwerpen te creeeren. 

Er zijn al een aantal bedrijven die deze Wandmat in de showroom of etalage hebben opgehangen en zijn erg tevreden. Wandbekleding is een echte trend geworden en het zal de komende tijd wel doorzetten.

Woninginrichten met meer groen is de trend

Woninginrichters zullen hier zeker zeer creatief mee kunnen omgaan, meer groen binnenshuis ontspant en maakt rustig. Het is weer eens wat anders dan een schilderij of behang. Er zijn steeds meer groentinten te zien in het interieur en in ruimtes zoals de badkamer, woonkamer, keuken zal het een prachtig effect geven. Verschillende combinaties met groen past perfect in het interieur.

Waarom een Wandmat in Junglestyle?

  • Ideaal voor Woninginrichters, Etaleurs en Stylisten
  • Eenvoudig te installeren
  • Naar elk gewenst formaat te maken
  • Fraaie showroom decoratie
  • Een echte eyecatcher
  • Een voordelige en duurzame oplossing
  • Mooi alternatief voor behang of een schilderij
  • Onderhoudsarm

Bent u overtuigd van bovenstaand verhaal en denkt u er nu over om deze prachtige mat aan te schaffen? Bezoek onze webshhop, 24/7 geopend om te bezichtigen en te bestellen via www.kunsthaag.eu.

 

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-wandmat-jungle-style-1×1-mtr/

Gerelateerde artikelen

Duette gordijnen zijn stijlvolle raambekleding

Stucloper: duurzame bescherming tijdens renovatiewerkzaamheden

Veiligheidssloten installeren