Losser Digitaal
Image default
Wonen

Cilindersloten met kerntrekbeveiliging voor het optimale veiligheidsgevoel

 

Beveilig je huis tegen kerntrekken

 

Niets is belangrijker dan je veiligheid. Het beveiligen van een huis of een bedrijfspand is ontzettend belangrijk. Inbrekers vinden steeds nieuwe methodes uit waardoor een goed slot onmisbaar is. Wij bij M&C zorgen voor inbreekwerende M&C cilindersloten van hoge kwaliteit. Onze cilinders zijn voorzien van kerntrekbeveiliging. Kerntrekken komt de laatste jaren steeds vaker voor. Inbrekers gebruiken deze eenvoudige en populaire methode steeds vaker. Ze draaien een geharde stalen schroef in het cilinder die ze er hierna met cilinder en al uit je deur trekken. Zo staan ze binnen de 30 seconden in je woning.
Er zijn twee manieren om je huis tegen kerntrekken te beveiligen. Ten eerste is er het plaatsen van kernbeslag. Kernbeslag is herkenbaar door het meedraaiend plaatje voor de deurcilinder. Er bestaan verschillende soorten kernbeslag dat voorzien is van kerntrekbeveiling. Het grote voordeel is dat inbrekers het van ver herkennen en je woning waarschijnlijk gewoon voorbij lopen. Kernbeslag is echter moeilijk te monteren en behoedt je niet tegen alle inbrekersmethodes. Kernbeslag beschermt bijvoorbeeld niet zo goed tegen de bootmethode. De tweede, betere optie om je woning te beveiligen is het vervangen van het huidige cilinderslot met een SKG 3* cilinder met gehard stalen brug. Bijvoorbeeld met een M&C cilinder

Cilindersloten met extra stalen beveiliging

 

Bij M&C vind je deurcilinders die je woning extra goed beveiligen. Onze cilindersloten hebben de hoogste SKG ranking. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Zij beoordelen sloten en cilinders op hun veiligheid en duurzaamheid. Onze cilinders worden halen hier een perfect resultaat. Omdat dit nog niet wil zeggen dat ze tegen kerntrekken beveiligd zijn, plaatsen we een geharde stalen brug in het cilinderslot. Zo zorgen we ervoor dat je deur beter beveiligd is dan met kernbeslag. Kijk hier voor meer informatie over de exacte werking van onze kernbeveiliging: https://cilinder-sloten.nl/.
Verder hebben onze cilinders nog een aantal voordelen. Zo zijn ze makkelijk te monteren. Een M&C cilinder kan je zelf monteren, je hoeft alleen je huidige cilinder op te meten. Onze cilinders worden ten slotte geleverd met een certificaat. Dit betekent dat de cilinders of sleutels alleen gekopieerd of vervangen kunnen worden op vertoon van dit certificaat.

Een cilinderslot van hoge inbraakwerende kwaliteit

 

Sinds 2012 moeten alle woningen en kantoren bij wet voorzien zijn van trek- en breekbeveiling. Kijk bij oudere woningen dus zeker de veiligheid na. Verzeker je ook dat het slot KSG3* beveiligd is. Inbrekers houden er verschillende methodes op na wat de veiligheid van je woning of kantoor ernstig in gevaar kan brengen. Voor het kerntrekken is een opkomend probleem. Zorg daarom voor kerntrekbeveiliging in de vorm van M&C cilinders. Wij leveren deurcilinders van de hoogste kwaliteit en met het hoogste beveiligingsniveau. KSG3* met een extra stalen brug beschermt je tegen praktisch alle inbrekersmethodes. Zo zal je steeds met een gerust hart de deur kunnen dichtslaan!

https://menc-sloten.nl/

Gerelateerde artikelen

Het voorkomen dat je buitengesloten raakt

Hoe kies je de perfecte hoes voor jouw bank?

Zo style je een grijs vloerkleed voor een prachtige look