Losser Digitaal
Image default
Wonen

Boomstamtafels

Boomstamtafels

De naam zegt het eigenlijk al. Het blad van deze tafel bestaat uit  een boomstam of meerder verschillende stukken hiervan. De boomstamtafel, een heuse trend binnen de meubelindustrie. De boomstamtafel is een echte eyecatcher. Het unieke van deze tafels is het houten blad in combinatie met een stalen frame. Doordat er veel variatie mogelijk is met het onderstel is de boomstamtafel thuis in een industriële, moderne of minimalistische huisinrichting. Een groot voordeel van de boomstamtafel is dat deze erg geschikt is voor stoelen met armleuningen. Doordat er geen extra regel zit onder het tafelblad kunnen de stoelen met alle gemak worden aangeschoven. 

 

 

                      

 

 

Onderhoud

Er zijn een aantal dingen die je moet doen om er voor te zorgen dat jouw boomstamtafel in goede staat blijft. Om ervoor te zorgen dat het hout niet gaat scheuren moeten grote verschillen in temperatuur worden voorkomen. Ook heeft luchtvochtigheid een invloed op het netjes houden van je tafel. Zorg ervoor dat de luchtvochtigheid niet te laag is. Uiteraard wil je kringen en vlekken voorkomen. Je kunt er voor kiezen om het blad van de tafel te laten behandelen met een speciaal onderhoudsmiddel. Dit maakt het tafelblad vet- en vochtafstotend. Mochten er toch kringen en vlekken ontstaan, maak uw tafel dan schoon met groene zeep en water.

 

Boomstamtafels België

Boomstamtafel.be en boomstamtafel.nl zijn beide onderdeel van Exclusive Woods. Gevestigd in Geleen, Exclusive Woods maakt sinds 2008 de meest unieke en bijzondere boomstamtafels en andere meubels. Deze tafels worden gemaakt van de mooiste Europese houtsoorten. Of het nu gaat om een enorme 5 meter lange boomstamtafel van of een kleine boomstamsalontafel van een halve meter, alles word op maat gemaakt. De boomstamtafels kunnen geleverd worden met houten, RVS, of stalen poten. Houten poten kunnen in elke denkbare maat gemaakt worden, van boomstammen tot strakke platen en blokken. Wij werken bij stalen onderstellen ook veel met poedercoatings. Poedercoating is een proces waarbij met een spuitpistool poeder wordt aangebracht op metaal. Tijdens het uitharden in de oven worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, en daarna stroperig. Tenslotte harden ze uit tot een mooie en duurzame coating. Deze laag beschermt het product en laat het product er ook nog eens mooier uitzie. Houten poten kunnen in elke denkbare maat gemaakt worden, van boomstammen tot strakke platen en blokken.

 

 

https://www.boomstamtafel.be/producten/

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je een vloer egaliseren?

Zo kunt u met zonnepanelen flink besparen op uw gasverbruik

Verschillende opties tot personalisatie bij Bang & Olufsen BeoSound Shape