Losser Digitaal
Image default
Wonen

Bedien uw DAT elektrische kachel m.b.v. een mobiele telefoon met wifi.

De elektrische kachel heeft niet bij ioedereen een positief imago. Voorheen stonden de elektrische kachels bekend als energie slurpers. Dat is tegenwoordig compleet anders. Ook de elektrische kachels hebben een positieve verandering ondergaan en zijn met de tijd meegegaan. Zeker nu steeds meer mensen overgaan op verwarmen op elektra is dit een positieve trend.

DAT elektrische wifi kachel

Zo is de DAT elektrische wifi kachel van binnen zo uitgevoerd dat hij zo optimaal mogelijk de opgenomen energie omzet in verwarming en de ruimte zo gelijkmatig als mogelijk verwarmt. Daarnaast is hij voorzien van een digitaal display waar men de kachel kan instellen en programmeren.

Goede beveiliging en Baby vriendelijk

De DAT kachel is baby vriendelijk wat inhoudt dat de buitenkant van de kachel aanraakbaar is. Men zal zich niet verbranden door aanraking. Ook is de kachel dubbel beveiligd tegen oververhitting. Wat ook heel positief is, is dat de kachel wordt geleverd met zowel een muurbeugel als voetjes voor staande plaatsing. Dit is geen optie en wordt dus gratis in de doos meegeleverd.

Wifi module

Als extra zit er een wifi module in. Hiermee is het mogelijk om naast de bediening op de display aan de voorkant hem ook te bedienen vie een mobiele telefoon. Men kan een gratis applicatie downloaden en een connectie maken tussen uw mobiele telefoon en de DAT wifi kachel.

Dit allemaal gaat heel eenvoudig en is in drie simpele stappen te realiseren. Vanaf dan is het mogelijk waar dan ook vanuit uw luie stoel de kachel te bedienen en te programmeren. Als u onderweg bent kunt u hem al een graadje hoger zetten zodat de ruimte lekker warm is als u thuis komt.

Of u bent de kachel vergeten uit te zetten. Dat kan dan vanaf uw mobiele telefoon. U hoeft dus niet terug te rijden. Dit is ook heel handig in zomerhuisjes bijvoorbeeld die u verhuurd. Als de gast weg is kunt u de kachel op afstand uitzetten zodat er geen onnodige energie verspilt wordt.

Als u meer wilt weten oveer de DAT elektrische kachel met wifi en gratis applicatie, kijk dan eens op de website van warmteshop.EU. Deze vind u in deze link.

 

https://warmteshop.eu/product/elektrische-kachel-wifi-dat/

Gerelateerde artikelen

Verfraai Uw Slaapkamer met Goedkope Muurstickers

Duurzaam wonen?

Wat komt er allemaal bij het maken van een sierpoort kijken?