Losser Digitaal
Image default
Wonen

Aparici ECO de energiezuinige elektrische boiler voor Tiny woningen of vakantiehuis

Energiezuinige Boiler, Aparici

De Elektrische boiler Aparici is energiezuinig te noemen en geschikt voor onder andere op je boot, tiny woning of zomerhuis. Deze boiler is namelijk voorzien van een schakelaar waarbij het vermogeninstelbaar is op 750watt, 1200watt of 2000Watt. Een ander voordeel is dat ze tegenwoordig voorzien zijn van een droge weerstand, een slimme ECO controller en elektronische anodes

Horizontale en Verticale plaatsing

ideaal en plaatsbaar in elke ruimte omdat ze horizontaal en verticaal gemonteerd kunnen worden in 3 positioneel. dit maakt het ideaal als je de boiler mooi wilt wegwerken en niet echt in het zicht wilt hebben.

Bij een laag vermogen zal het wat langer duren voordat het water warm is maar de ingestelde en gewenste temperatuur zal snel genoeg bereikt zijn zonder dat je over veel stroom hoeft te beschikken.

En dat is echt perfect in sommige situaties waarbij niet veel stroom (over) is. De stoppen hoeven dus niet iedere keer uit te gaan als de fohn wordt gebruikt na het douchen. Niet voor niets is deze boiler een A merk en heel bekend is zijn thuisland Spanje waar deze alom wordt geprezen.

Energielabel A en B

De Aparici Elektrische boiler is al leverbaar met een Energielabel A. Dit geldt voor de 30 liter. De 50 liter, 80 liter, 100 liter en 120 liter uitvoering hebben eveneens een hoog Energielabel B. Mede mogelijk gemaakt door gebruik te maken van het allernieuwste soort isolatie schuim wat een zeer hoge dichtheid heeft.

Deze zuinige boiler is wel iets zwaarder maar dat weegt absoluut niet tegen elkaar op. Jij wil immers toch een lage energie rekening? Een Elektrische boiler is geen energieslurper meer, dit behoort tot het verleden.

De Aparici boilers hebben allemaal een glasgecoate binnentank die dubbel is uitgevoerd. Beide tanks zijn intern met elkaar verbonden.

Waarom Aparici ECO, Elektrische Boiler

  • Kan horizontaal en Verticaal worden geplaatst;
  • Dorge weerstand
  • Energielabel A en B;
  • Platte boiler;
  • Instellen op 800watt, 1200watt of 2000watt;
  • Ideaal op de camping of tiny woningen
  • Energiezuinig
  • Slimme ecocontroller
  • Electronische anodes

Wil je meer weten over deze elektrische boiler? Bezoek dan de website www.warmteshop.eu.

 

https://warmteshop.eu/product-categorie/warm-water-met-een-elektrische-boiler-van-aparici-of-butaan-propaan-geiser-van-arca/elektrische-boilers/

Gerelateerde artikelen

Cilindersloten met kerntrekbeveiliging voor het optimale veiligheidsgevoel

Op zoek naar een keukenspecialist in Echt?

Houten veranda aan huis