Losser Digitaal
Image default
Wonen

3 producten die je moet hebben als je van de industriële stijl houdt

Een industriële stijl wordt gekenmerkt door veel grijstinten, metalen accenten en zichtbare bakstenen. Deze stijl is tegenwoordig hartstikke in de mode. Ben je de laatste tijd wel eens op een bezichtiging geweest, dan zal je vast de visgraatvloer en stalen deuren tegengekomen zijn! Maar naast deze industriële kenmerken heb je natuurlijk ook een mooie blikvanger nodig in de woonkamer. Een robuuste industriële eettafel van MisterTafel.nl bijvoorbeeld. Zo zorg je ervoor dat mensen jouw huis zeker niet snel zullen vergeten!

Hoe maak je jouw huis af?

Een huis met een industrieel interieur heeft natuurlijk een mooie leren bank nodig. Deze kan je in mooie grijstinten halen, of voor een beetje kleuraccent in een mooie donkergroene tint overwegen. Vooral de leren afwerking zal de sfeer zeker binnenhalen. Dit zal er prachtig uitzien tegen je bakstenen muur en naast een grote zwarte industriële lamp. Om het een beetje op te breken en niet al te kil te maken, gooi je een paar warme gekleurde beige kussens op de bank.  

 

Daarnaast heb je natuurlijk grote stalen deuren nodig. Met lekker veel glas erin komt het licht overal in je huis terecht. Dit geeft ook een mooi open gevoel. Wellicht voelt je huis zelfs wat groter aan met al dat glas! Dit is natuurlijk erg mooi meegenomen. Naast de deuren kan je de raamkozijnen natuurlijk ook van donker staal maken. Zo match je het hele huis mooi met elkaar. 


Tot slot kan een mooie grote eettafel niet misstaan in je industriële woonkamer. Een industriële eettafel kopen kan een vervelende klus zijn. Maar als je er eentje vindt is het zeker de moeite waard geweest! Het grote metalen frame past perfect in je interieur en met een mooi houten tafelblad heb je ook nog eens een prachtig contrast gemaakt. Om het helemaal af te maken, kun je de populaire vissengraat trend ook in je tafelblad verwerken. Dit geeft net een ander tintje aan je tafel, en zorgt voor een unieke look. Deze heb je vast niet eerder op de meubelboulevard gezien!

Gerelateerde artikelen

Hoe verkoop je je huis met een Makelaar Nijker?

Succesvol uw huis verkopen Amsterdam? Groot Amsterdam Makelaardij ondersteunt u van A tot Z

Veiligheidssloten installeren