Losser Digitaal
Image default
Sociaal

Tips tegen stress in Deventer

Tips tegen stress Deventer helpen je ontspannen en beter omgaan met spanningen. Zowel op je werk als thuis. Want, zeg nou zelf van dat gehol, gevlieg, je druk maken zonder gas terug te nemen en uiteindelijk uitgeput en opgebrand thuiszitten wordt niemand vrolijk. Gelukkig zijn er wat eenvoudige en makkelijke trucjes om snel je stress Deventer te verminderen en je weer lekkerder in je vel te voelen

Haal adem door je buik

Een van de beste tips tegen stress Deventer is de buikademhaling. Het helpt je namelijk snel minder gespannen te zijn. Want, door via je buik te ademen krijgt je lichaam niet alleen meer zuurstof, maar je geeft je hersenen ook een seintje dat er niet aan de hand is. Focus jezelf op je ademhaling. Adem 5 tellen in via je buik en adem vervolgens in 5 tellen rustig uit. Herhaal dit gedurende pakweg 3 minuten en je voelt je veel rustiger. Een andere tip tegen stress Deventer is dat het goed is om te relaxen. We vinden het normaal om altijd maar door te gaan. Het is beter om ook rustmomenten te maken. Het zorgt onder andere dat je productiever en gemotiveerder bent. Maak een ommetje, staar in het niets, praat met je collega’s of pak gewoon een momentje rust.

Een trager tempo en lees een boek

Een ander tip tegen stress Deventer is het tempo waarin je dingen doet te vertragen. Loop langzamer, fiets zonder haast, poets je tanden mindful, neem de tijd om je eten te koken enzovoort. Je tempo omlaag schroeven zorgt dat je tot rust komt, meer ontspannen bent en minder spanningen hebt. Ook is het lezen van een boek een goede aanrader. Het kalmeert je zenuwen snel. Door te lezen verminder je je hoeveelheid stress in Deventer met maar liefst 68% blijkt uit het onderzoek.

 Gerelateerde artikelen

Bier brouwen is super makkelijk met deze tips

Duurzamer op social media

Waarvoor een taxi bestellen in Breda?