Losser Digitaal
Image default
Sociaal

Tegen fossille brandstoffen zeg je nee. Kies nu voor een elektrische boiler of cv!

Tegen fossille brandstoffen zeg je nee. Kies nu voor een elektrische boiler of cv!

Elektrische boilers en elektrische cv’s zijn dé oplossing voor het verlagen van je energierekening en jouw bijdrage aan duurzaam leven.
Bij elektrischeboiler.eu zul je merken dat deze duurzame apparaten echt niet duur zijn ook.

Op deze website kun je terecht voor de voordeligste boilers en cv’s, maar ook voor warmtepompen en zelfs waterontharders vind je hier. 
Kleine elektrische keukenboilers van 5 liter en grote boilers en buffervaten, tot wel 2000 liter. 

Boilers van de bekende merken; DAT, Lemet, Ariston on Wesen. Elektrische cv’s zijn van het merk Wijas.
De keukenboilertjes van DAT, de DAT-Nofer ECO Plus 15 liter IN/UP
, worden gemaakt binnen de EU met alleen de allerbeste materialen. Deze boilers hebben een vat met maar 1 lasnaad. De boiler is zo mogelijk nog duurzamer geworden door dit foefje. Kalk kan zich hierdoor minder goed hechten aan de binnenkant van de boiler. Het apparaat is hierdoor ook lekker onderhoudsarm.

Het 2000 Watt verwarmingselement maakt het mogelijk een snelle opwarmtijd te realiseren en de dikke issolatielaag van polyurethane foam zorgt dat het water langer warm blijft, waardoor je optimaal kunt profiteren van je dag- nacht stroom.

De  ECO Plus boiler 15 liter kun je gebruiken zowel IN (onder de wasbak) als UP (boven de wasbak). De prijs van deze elektrische boiler geloof je bijna niet; nog geen 165,- Euro.

 

 

Er is nog veel meer!

Elektrische boilers van het merk DAT zijn er in meer uitvoeringen en modellen.

Zo is daar:

• De DAT Nofer ECO Plus. Te verkrijgen in; 30, 50, 80 en 100 liter. 

• De DAT Quality Pro. Verkrijgbaar; 80 of 100 liter. 

• De Aparici Eficiente.  30, 50, 80 en 100 liter, dit is een plat vormgegeven boiler met een diepte van een kleine 28 centimeter.
Dit is een design boiler die je door het strakke ontwerp prima in het zicht kunt hangen, of monteer de boiler in een kastje.

De DAT-Aparici Eficiente werkt trouwens anders dan de eerder genoemde modellen, deze boiler is namelijk voorzien van dubbele tanks. Zo is er minder warmteverlies, plus de opwarmtijd is stukken korter.

Bij elektrischeboiler.eu is alles altijd op voorraad, de volgende dag zijn je spullen gewoon in huis. De boilers zijn zelf prima installeren door de duidelijke Nederlandstalige montagehandleidingen die je kunt downlowden vanaf de website.

https://elektrischeboiler.eu/

Gerelateerde artikelen

Het social media kanaal kiezen voor jouw organisatie

Duurzame technologie: wat speelt er op dit gebied?

Wat zijn social media tools en wat kun je er allemaal mee?