Losser Digitaal
Image default
Sociaal

Hulpmiddelen kopen voor senioren met service aan huis

Op een bepaalde leeftijd kan het nodig zijn dat senioren hulpmiddelen in huis gaan gebruiken. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat ze omvallen tijdens het douchen of zodat ze met een rollator eenvoudig het huis in en uit kunnen gaan. Bij Techzorg zijn er verschillende hulpmiddelen verkrijgbaar die het leven net een beetje aangenamer en veiliger maken.

Eenvoudig naar het toilet of de douche kunnen

Naar het toilet kunnen gaan of een douche kunnen nemen moet vanzelfsprekend zijn, maar op een bepaalde leeftijd kan het zijn dat dit niet meer zo makkelijk gaat. Dit kan komen door ouderdom, maar ook door ziekte of revalidatie. Gelukkig zijn hier verschillende hulpmiddelen voor te verkrijgen, zodat jij altijd op een veilige en comfortabele manier naar het toilet of de douche kunt gaan.

Zo zijn er toiletverhogers met armsteunen beschikbaar, maar ook toiletstoelen. Hierbij kan de zitting omhoog geklapt worden. Er hangt een emmer onder de stoel zodat je niet van de stoel af hoeft te gaan wanneer je naar het toilet moet. Voor het douchen zijn er krukken verkrijgbaar, maar ook stoelen voor extra comfort en veiligheid.

Andere hulpmiddelen voor senioren

Naast hulpmiddelen voor het toilet en de douche zijn er ook nog andere hulpmiddelen beschikbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedhekken zodat je niet uit het bed kan vallen, drempelhulpen voor het eenvoudig in en uit de woning gaan en verschillende hulpmiddelen voor het lopen. Dit kunnen complete looprekken zijn, maar bijvoorbeeld ook wandelstokken of krukken.

Daarnaast beschikt Techzorg ook over de Mobi Pro. Dit is een opstaphulp welke zorgt voor steun bij het gaan staan. Dit hulpmiddel is voor mensen die moeilijk of helemaal niet kunnen lopen ideaal, want de zorgverlener kan met dit hulpmiddel de persoon eenvoudig verplaatsen. Het draagt er daarnaast aan bij actief te blijven. De Mobi Pro is ontworpen voor het gebruik in een natte ruimte, waardoor hij ideaal te gebruiken is bij het toilet.

Service aan huis

Wat Techzorg zo bijzonder maakt, is dat zij service aan huis aanbieden. Zo komen ze altijd persoonlijk bij je thuis voor een gratis advies. Op deze manier kan er goed gekeken worden naar de mogelijkheden en wat voor jou het meest geschikte hulpmiddel is. Service en kwaliteit zijn belangrijk, en wanneer er onduidelijkheden of vragen zijn kunnen deze dan ook altijd gesteld worden. Techzorg zal met je meedenken naar een juiste oplossing, zodat jij zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen.

Gerelateerde artikelen

Geen afwijking of ziekte, maar een karaktereigenschap

Waarom jij voor een partybus moet kiezen als vervoer voor jouw volgende feestje

De cursus leren omgaan met agressie kan je helpen om je agressie te leren beheersen.