Losser Digitaal
Image default
Sociaal

Bier brouwen is super makkelijk met deze tips

Heb jij altijd al eens je eigen biertje willen brouwen? Dan is dit het moment! Je kunt namelijk tegenwoordig heel gemakkelijk en snel zelf ieder gewenst biertje helemaal zelf in je eigen keuken brouwen. Het enig wat jij nodig hebt, is een bierbrouw pakket van je gewenste bier en een grote pan. Voor de rest een gezond dosis zin en uiteraard een beetje geduld. Wanneer je al deze ingrediënten hebt, is het een fluitje van een cent en kan letterlijk iedereen z’n eigen bier brouwen. Dus lijkt jou dit wel wat, dan hebben we een aantal belangrijke tips voor je!

 

Kies een starters pakket

Wil jij je eerste biertje zonder problemen kunnen brouwen, dan doe je er goed aan om te beginnen met een starters bierbrouw pakket van Wortbrouwer.nl. Hier zitten namelijk alle ingrediënten in die jij nodig hebt om een succesvol biertje te kunnen brouwen. Het enige wat je zelf nog nodig hebt, dat is een grote pan van ongeveer zo’n 6 liter en voor de rest helemaal niets. Je kunt met een starters pakket eenvoudig ieder gewenst biertje maken die jij graag zou willen maken. Kortom, ideaal dus!

 

Spreek het af met vrienden

Er is natuurlijk niets zo leuk, als het organiseren van jullie eigen bierproeverij. Hoe leuk is het dan, dat jij en je vrienden allemaal een biertje gaat brouwen met hun eigen starterspakket bier. Zo kunnen jullie verschillende bieren maken en deze vervolgens op een avond samen gaan proeven. Zo ben je niet alleen bezig, maar heb je ook een leuke en vooral gezellige avond in het vooruitzicht. Lijkt je dit wel wat, dan is het wel goed om er rekening mee te houden dat je zo ongeveer 2 tot 4 weken nodig hebt voordat je biertje klaar is. Houd hier daarom dus ook rekening mee tijdens het plannen van een datum. Het is natuurlijk zonde om een datum te plannen en het bier blijkt achteraf nog niet klaar te zijn.

 

Zorg voor een hapje

Niets is er natuurlijk zo lekker als een kleine snack bij het bier. Zorg er daarom dus ook voor, dat wanneer je een bierproeverij gaat houden, je er ook wat hapjes bij hebt. Chips, nootjes en natuurlijk een lekkere bitterbal voor wat later op de avond. Met de ingrediënten heb je gegarandeerd een geslaagde avond.

Gerelateerde artikelen

Creatieve foto’s voor jouw Instagram

Alles voor een perfect huwelijk

TikTok volgers kopen: betrouwbare diensten en tips