Losser Digitaal
Image default
Games

Verschillende schaakborden bij Raindroptime

Raindroptime is de webshop voor de amateur en professional schaker en dammer. Zo hebben wij bij Raindroptime een zeer ruime keuze uit onder andere verschillende soorten schaakstukken en schaakborden. Maar ook uiteraard ben je voor verschillende andere, klassieke, bordspellen bij Raindroptime aan het juiste adres.

 

Schaakborden assortiment

We kunnen met een gerust hart zeggen dat onze collectie schaakborden ruim is. Ben je op zoek naar een schaakspel, schaakstukken of een speciaal schaakbord, dan vindt je bij Raindroptime altijd wel iets van je gading. Je vindt bij Raindroptime niet alleen de standaard, houten, schaakborden, maar we hebben ook schaakborden uitgevoerd in metaal, in de materialen messing en emaille en schaakborden uitgevoerd in steen.

 

Schaakborden voor onderweg

Ben je nu vaak onderweg voor bijvoorbeeld je werk, dan hebben we zelfs vouwbare houten schaakborden, zodat je als echte schaakliefhebber altijd en overal kunt spelen. Ben je klaar met spelen, dan vouw je het bord eenvoudigweg op en stop je deze weer in je tas of koffer.

 

Kunststof schaakborden

Als prijs en duurzaamheid factoren zijn die meespelen, bekijk dan ook eens ons assortiment kunststof schaakborden. Zo hebben we verschillende kunststof schaakborden

voor schaakclubs en scholen. We hebben ook een ruime keuze in oprolbare siliconen rubberen schaakborden, die je probleemloos bijvoorbeeld op vakantie aan de rand van het zwembad kunt gebruiken. Ben je klaar, dan laat je het bord eventueel drogen, rolt het daarna op en stopt het in je tas op weer op pad te gaan.

 

Antieke schaakborden

Schaken is duizenden jaren oud en is nog steeds immens populair. En dat dit mooie spel al zo oud is kun je terugzien in onze collectie antieke schaakborden. Wij hebben in onze webshop een zeer ruime keuze uit verschillende antieke schaakborden en schaakstukken. We hebben zelfs complete antieke schaaksets, zoals een Jaques Whittington reis schaakset uit de 19de eeuw. Of wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige ebbenhout schaakbord ingelegd met ivoor uit India.

 

Maar dat is nog niet alles, ook hebben we mooie schaakborden van net voor de Tweede Wereld Oorlog zoals een schitterend Frans schaakbord wat nog helemaal in top conditie is. Het werkelijk in schitterende staat verkerende bord is onder andere ingelegd met mahonie hout. Een echt collectors item. En zo hebben we nog veel meer in ons assortiment.

 

Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en verbaas je over de ruime collectie van schaakborden, schaakstukken en complete schaaksets.

https://www.raindroptime.com/

Gerelateerde artikelen

Schaakmateriaal aanschaffen; wat heb ik nodig?

MEEST VERKOCHTE GORDIJNEN OP HET MOMENT

Drie diensten waarmee jij hoger in Google komt!