Losser Digitaal
Image default
Games

Playstation 5 Black Friday deals!

De mooiste tijd van het jaar voor gamers is aangebroken. Op 19 november 2020 wordt namelijk de nieuwste generatie consoles van Sony gelanceerd, namelijk de Playstation 5.  Gamers wachten al 7 jaar lang op een nieuwe generatie en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. In dit blogartikel gaan we je meer vertellen over de nieuwste console van Sony en natuurlijk hebben we ook nog een leuke verrassing voor je in petto. Lees dan ook snel verder voor meer informatie.

 

De nieuwste console van Sony

 

Natuurlijk wilt iedereen weten wat er veranderd is aan de nieuwste generatie consoles van Sony. Laten we beginnen met het uiterlijk. Het uiterlijk van de Playstation 5 verschilt behoorlijk van de Playstation 4. Ten eerste is er dit keer gekozen voor een witte kleur in plaats van een zwarte kleur. Hoewel het natuurlijk altijd mogelijk is dat Sony op een gegeven moment besluit om alsnog een zwarte variant te lanceren. Dit is vooralsnog echter onduidelijk.

 

Daarnaast heb je de keuze uit twee verschillende varianten. Een variant kost 500 euro, terwijl de andere variant 400 euro kost, maar waar zit het verschil nu precies in? Hier kunnen we een heel duidelijk antwoord op geven. De PS5 is namelijk zowel met als zonder disc-drive beschikbaar. Hou je ervan om je games in de winkel aan te schaffen en fysiek in bezit te hebben? Dan dien je te gaan voor de variant met een disc-drive. Deze ligt dus in de winkel voor een kleine 500 euro. Is het voor jou geen enkel probleem om je spellen digitaal aan te schaffen? Kies dan voor de variant zonder disc-drive. Deze variant kost je dus zo’n 400 euro. Wel ben je bij de PS5 zonder disc-drive gebonden aan de Playstation Store en dus dien je er rekening mee te houden dat je spellen mogelijk duurder zijn dan in de winkel. Sony bepaalt namelijk de prijs voor de spellen en niet de retailer.

 

Een leuke verrassing

 

Wil jij nu een PS5 met extra veel voordeel aanschaffen? Dan raden we je aan om gebruik te maken van de aanbiedingen tijdens Playstation 5 Black Friday. Hoewel het nog niet met zekerheid is te zeggen dat de console voor een goedkopere prijs in de winkel zal liggen, verwachten we tijdens Black Friday wel verschillende voordeelacties. Hierbij kan je denken aan goedkopere games of andere goedkopere accessoires. Wij raden je dan ook aan om de aanbiedingen tijdens dit kortingsfestijn scherp in de gaten te houden.

 

Gerelateerde artikelen

Rioolproblemen in Hulst? Kies voor Rioolgroep Zuidwest voor Betrouwbare Rioolservice

Hanglampen – De perfecte finishing touch voor elke kamer!

Tuinverlichting: een gids voor sfeer en functionaliteit