Losser Digitaal
Image default
Games

MEEST VERKOCHTE GORDIJNEN OP HET MOMENT

 

Weten wat de meest verkochte gordijnen momenteel zijn? Gordijnen zijn niet meer weg te denken. Je kan er in een klap de sfeer mee maken of breken. Best een belangrijk item dus. Maar hoe en waar wordt er dan het meest op gekozen? Kan je moeilijk kiezen, wellicht helpt dit je keuze een beetje makkelijker te maken.

LUXE VELOURS

Mateloos populair en niet meer weg te denken in de hedendaagse interieurs; de velours gordijnen. Mooie, dikke en aaibare stoffen zie je weer helemaal terug in huis. Vaak in volle en levendige kleuren, welke nog eens extra allure krijgen door de vleug in de stof. De vleug zorgt voor diepte, doordat de stof soms juist donkerder of lichter kan lijken door de schaduwwerking van de stof met het licht. Velours is hip en niet alleen in bijna alle kleuren te verkrijgen. Tegenwoordig staat een opgedrukte prints of ingeschoren reliëf of laserpatroon (nieuw in textielland) ook niet gek. De dikke en volumineuze stoffen doen het sowieso goed op dit moment. Warme, dikke en harige stoffen worden op dit moment veel verkocht. Fluweel, tweed, wol, teddy en boucléstoffen zijn de trend in zowel kledingindustrie, als wel interieur.  Lekker zacht en warm in een tijd van oorlog, onrust en gigantische gas- en energieprijzen zoeken we massaal naar warmte, sfeer en tevens isolatie. Niet twee, maar drie vliegen in één klap met deze heerlijke gordijntrend.  

NATURAL LINNEN

Er zijn ook enorm veel liefhebbers van een meer natuurlijke look en/of stijl? Deze stijl vraagt om een paar mooie linnen of linnenlook gordijnen. Linnen weefsels hebben iets levendigs en de imperfectie van de losse, natuurlijke en look and feel maakt het een enorm makkelijke en gewilde keuze in zowel, landelijk en  romantische interieurs, maar zeker ook een must in stoere en industriële interieurstijlen. Kies voor oversized, extra lange zomen tot over de vloer en kies voor een afwerking met ingeslagen ringen. Nieuwsgierig geworden, dan heten we je van harte welkom 123gordijn.nl.

 

Gerelateerde artikelen

Een groot evenement organiseer je in een flextent

De Meest Bezochte Websites in de Digitale Wereld

De voordelen van ruwvoer voor paarden