Losser Digitaal
Image default
Games

Meer dan muziek met je iTunes kaart!

Inmiddels weten iedereen denk ik wel dat je met tegoed op een iTunes kaart behoorlijk wat muziekalbums kan aanschaffen en beluisteren. Maar er is nog veel meer dat je met deze kaart kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste boeken en de vetste games! 

 

Wellicht heb je net voor het eerst een MacBook gekocht of heb je een nieuwe iPhone? Voor de nieuwe Apple gebruikers zijn de tips in dit blog misschien wel heel waardevol!

Hoe werkt een iTunes kaart? 

Wanneer je een iTunes kaart online gaat kopen, kun je kiezen uit verschillende bedragen. Je kan het zo duur maken als je zelf wilt! Gebruik je de kaart voor alleen muziek, kom je met € 15 euro al een heel eind. Misschien ook leuk als cadeau? Dan kun je kiezen voor een tegoed tot wel €100 euro!

 

Zoals met alle producten van Apple, geldt ook voor de iTunes kaart, dat deze alleen compatible is met Apple producten. In dit geval kun je het tegoed verzilveren in de iTunes Store, de App Store en bij Apple Music. Dus mocht je zo’n kaart cadeau willen doen, is het wel handig als de ontvanger Apple producten heeft.

 

Wat ook wel fijn is om te weten is dat, ondanks we het constant over een kaart hebben, dit eigenlijk geen kaart is. Zodra je het iTunes tegoed hebt betaald, krijg je via de mail een code die je kan invoeren om het tegoed te kunnen gebruiken.

 

Meer dan alleen muziek!

 

Muziek is een van de velen dingen die je kunt aanschaffen met het iTunes tegoed. Wanneer je een echte boekliefhebber kun je je geluk niet op met dit tegoed. Je kunt namelijk ook complete boeken en luisterboeken aanschaffen met het tegoed. Ben je dus onderweg en je verveelt je stierlijk, dan kun je makkelijk en snel toch nog even een boek aanschaffen. Zo vermaak je je wel! Toch meer een gamer? Ook de beste en leukste games zijn te krijgen! Ook andere betaalde applicaties kun je gemakkelijk aanschaffen met het iTunes tegoed!

Gerelateerde artikelen

Beste praktijken voor het veilig en winstgevend verkopen van OSRS-goud

10 Leuke Teambuildingactiviteiten om de Samenwerking te Versterken

Hanglampen – De perfecte finishing touch voor elke kamer!