Losser Digitaal
Image default
Games

Hoe krijg je de beste game-ervaring?

Mark Zuckerberg heeft net een nieuwe, virtuele, ‘permanente’ gamewereld aangekondigd waar je een tweede leven online kan ervaren. Veel gamers zijn hier ontzettend enthousiast over, en terecht. Het heeft te maken met de nieuwste technologie die wordt toegepast terwijl de huidige technologie alleen maar verder wordt ontwikkeld. Voor veel gamers is dit dus fantastisch nieuws; echter, hoe kan je deze nieuwe wereld, ‘Metaverse’ genaamd, het beste spelen en op welke computer?

Help, mijn computer loopt vast!

De nieuwste online spellen hebben vaak ook de nieuwste technologie nodig. Wanneer een processor (dat kleine kastje in je computer) niet voldoende kracht heeft, kan het ervoor zorgen dat je computer veel vast loopt. Het is dan ook het ‘hart’ van je computer of laptop. Omdat de meeste online spellen gedownload moeten worden na aankoop in een webshop of zelf op dvd, heeft deze ruimte nodig om de download kwijt te kunnen. Ook dit gebeurt op een processor. Oudere/verouderde laptops en computers hebben een minder goede processor dan nieuwere laptops op de markt. Daarom loopt je computer vaak vast als je nieuwe spellen download, en zijn de ‘graphics’ (beeld) van je spel ook minder goed. Hier is uiteraard een oplossing voor; gaming sites bieden een game pc goedkoop aan, zodat je niet een hele nieuwe processor hoeft te kopen, je computer uit elkaar moet halen en dit telkens opnieuw moet doen wanneer deze weer vastloopt.

Beste opties gaming pc

De rtx 3060 gaming pc is een goede optie voor vele gamers als zij goedkoop een gaming pc willen aanschaffen. Met 6 cores in de processor is deze pc ontzettend snel en kan het veel hebben wat betreft games. Daarnaast is het SSD geheugen enorm: hierop worden gegevens bewaard die belangrijk zijn om te bewaren als je een game hebt gekocht, de basis van een spel om het zo te noemen. Ook voor livestreamers is de pc goed geschikt: het beeld blijft altijd mooi door de grote processor die erin zit.

Hij is mooi afgewerkt in het zwart, waarbij je het bovenste klepje kan openen om het ideaal schoon te maken. Ook zit er goede ventilatie in, zodat je pc niet oververhit kan worden. De zijkant is van glas en afgewerkt met LED-verlichting, wat een moderne accessoire is wanneer je gamet.

Nieuwste games in het nieuwe jaar

Wat al vrij vroeg verkondigd is, is het spel Hogwarts Legacy, gebaseerd op wereldberoemde de Harry Potter-boekenreeks van J.K. Rowling. Veel Harry Potter-fans kijken hier al lang naar uit, aangezien de boeken en films zo’n enorm succes waren (en eigenlijk dus nog steeds zijn).

Ook komt er een nieuwe Pokémon game uit, Pokémon Legends: Arceus. Pokémon blijft zich uitbreiden met nieuwe games en widgets op de markt, en dit lukt ze steeds met groot succes. Kortom, zeker iets om naar uit te kijken in het nieuwe jaar!

En uiteindelijk, ook iets om naar uit te kijken, is een game gemaakt gebaseerd op de ontzettend bekende Avatar film van James Cameron, genaamd Avatar: Frontiers of Pandora.

Het beloofd een spannend en groots jaar te worden, met veel nieuwe games voor ieder wat wils dus!

Gerelateerde artikelen

Beste praktijken voor het veilig en winstgevend verkopen van OSRS-goud

Wat is het effect van de aanscherping van de hypotheekregels?

Antiek schaakspel