Losser Digitaal
Image default
Games

Drie diensten waarmee jij hoger in Google komt!

Als bedrijf is een goede positie in de zoekresultaten van Google erg belangrijk. Google heeft een gigantisch marktaandeel, wat betekent dat een goede positie ervoor zorgt dat veel potentiële klanten jouw bedrijf weten te vinden. Maar, een goede positie in Google is niet zo makkelijk als dat het lijkt, aangezien er vaak spraak is van een moordende concurrentie. Heb jij deze drie diensten al eens overwogen om hoger in Google te komen?

1. Zoekmachine optimalisatie

Wist je dat Google hun factoren om een website te beoordelen ieder jaar deelt? De reden dat ze dit doen is omdat ze willen dat websites zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn, zodat zij hun gebruikers goede websites kunnen aanraden. Wanneer je je website aanpast om beter te scoren volgens deze factoren, wordt dit zoekmachine optimalisatie genoemd. Dit kan op veel verschillende onderdelen van je website: je kunt je teksten herschrijven voor een beter zoekvolume, maar je kunt ook technische kanten van je website aanpassen zodat je geniet van een betere laadsnelheid. 

2. Zoekmachine adverteren

Het nadeel aan zoekmachine optimalisatie is dat resultaat niet gegarandeerd is. Wanneer jij dit resultaat toch wel graag garandeert, is zoekmachine adverteren een goede optie. De naam zegt het al: jij adverteert in de zoekresultaten van Google. Dit kost wel iets, maar met de juiste advertentie zorg je ervoor dat je dit er makkelijk uithaalt. Het is belangrijk om goed te weten op welke zoekwoorden je moet adverteren, wat je kunt achterhalen door Google Analytics in te zetten, of door te kijken naar welke zoekwoorden er gebruikt worden om je website te vinden.

3. Linkbuilding

Een belangrijke eis voor het bepalen van een positie in Google is je autoriteit. Voor een beginnend bedrijf is het erg lastig om dit gelijk op te bouwen, tenzij ze linkbuilding inzetten. Met deze dienst laat je websites met een hoge autoriteit over jouw website praten. Ze plaatsen een linkje naar een pagina op je website, waarna Google deze website gelijk als beter beoordeelt. Zo bouw je eenvoudig autoriteit op, die voor je gehele website geldt. Om linkbuilding succesvol in te zetten is het handig om toegang te vinden tot een relevant netwerk, iets waar een marketingbureau als Traffic Today je goed mee kan helpen.

Succes!

Nu jij weet wat er moet gebeuren om een hoge Google-positie te veroveren, is er niets wat je nog tegenhoudt. Tot snel!

 

https://www.traffictoday.nl/

Gerelateerde artikelen

Gamestoel kopen?

De nieuwste trends in signage en belettering voor zichtbaarheid van je bedrijf

Tuinverlichting: een gids voor sfeer en functionaliteit