Losser Digitaal
Image default
Games

De nieuwste trends in signage en belettering voor zichtbaarheid van je bedrijf

Zichtbaarheid is van groot belang voor elk bedrijf, of het nu gaat om een fysieke winkel of een online onderneming. Het hebben van de juiste signage en belettering kan je helpen om de aandacht te trekken van potentiële klanten en je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Dus, wat zijn de nieuwste trends op het gebied van signage en belettering? In deze blog neem ik je mee door de meest inspirerende ideeën die je kunt gebruiken voor je bedrijf.

 

1. Oversized lettering

Een van de nieuwste trends op het gebied van belettering is het gebruik van oversized lettering. Hierbij gaat het om grote, opvallende letters die de aandacht trekken van voorbijgangers. Deze trend is vooral populair onder bedrijven die op zoek zijn naar een moderne uitstraling. Je kunt denken aan het plaatsen van deze letters op je bedrijfspand of als onderdeel van je winkelinrichting. Door te spelen met verschillende lettertypes en kleuren kun je een aantrekkelijk en uniek ontwerp maken. Hier kan Bosman Letters & Reklame je goed bij helpen!

 

2. 3D belettering

Een andere trend die we zien op het gebied van belettering is het gebruik van 3D effecten. Hierbij gaat het om belettering die uitstijgt boven het oppervlak waarop deze is geplaatst, waardoor er een realistisch en indrukwekkend effect wordt gecreëerd. 3D belettering wordt vooral gebruikt in combinatie met licht, wat zorgt voor nog meer diepte en dimensie. Dit type belettering is vooral geschikt voor bedrijven die zich willen onderscheiden van de concurrentie en een modern en innovatief imago willen uitstralen.

 

3. Minimalistische ontwerpen

Ten slotte zien we ook een opkomst van minimalistische ontwerpen op het gebied van signage en belettering. Hierbij gaat het om ontwerpen die teruggebracht zijn tot de essentie, zonder overbodige elementen en versieringen. Minimalistische ontwerpen zijn vooral in trek bij bedrijven die zich richten op een hoogwaardige en exclusieve doelgroep. Door het gebruik van verschillende lettertypes en kleuren kun je een ingetogen en elegant ontwerp maken dat de aandacht trekt zonder te schreeuwerig te zijn.

 

Gerelateerde artikelen

De voordelen van ruwvoer voor paarden

Wanneer is het tijd om uw website te vernieuwen?

Hoe krijg je de beste game-ervaring?