Losser Digitaal
Image default
Games

Antiek schaakspel

Een schaakbord met stukken biedt je de kans een van ’s werelds meest unieke spellen te spelen. Vooral een antiek schaakbord is een fantastisch cadeau voor iedere schaakliefhebber. Er zijn verschillende antieke, vaak zeldzame schaaksets van ontelbare ontwerpen te koop die van onschatbare waarde zijn voor verzamelaars. We hebben een grote collectie antieke schaaksets die beschikbaar zijn in verschillende kleuren, maten en ontwerpen van Jacques en andere bekende antieke schaaksets van over de hele wereld. Ook kun je bij ons terecht voor het los schaakstukken kopen. Onze antieke schaakborden zijn te vinden in een breed scala aan prijzen en leeftijden, sommige dateren uit de 18e eeuw.

 

Ons aanbod antieke spellen

Je kunt kiezen uit onze brede selectie spellen, waaronder antieke Xiang qi, Mah Jongh, Drafts (Dammen), Backgammon, Pachisi (Parcheesi), verzamelobjecten uit Duitsland en Frankrijk, antieke sets Carrom en nog vele anderen. Voor schaakliefhebbers zijn echter vooral de Nederlandse vintage schaakbordencollectie handgemaakte schaaksets van bekende historici interessant. Als een van de toonaangevende gespecialiseerde verkopers van schaaksets hebben we een uitgebreide voorraad antieke sets, variërend van fraaie Staunton-sets van Jacques tot fraaie Europese schaaksets (Nederlands), Chinese & Indische sets die tijdloos en uniek zijn. Je hebt de keuze uit een antiek schaakbord met stukken, maar los schaakstukken kopen is ook mogelijk.

 

Geniet van prachtige details

Onze antieke schaakborden zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder bewerkt hardhout met aantrekkelijke slanke speelstukken, unieke koningen en koninginnen met enkelvoudige kragen en middenstam, ridders als paardenhoofden en torens met een uniek tintje uit oude tijden. Ze worden geleverd met originele doos, bijvoorbeeld van een schaakspel dat veel voorkwam in de 18e eeuw tot het begin van de 20e eeuw. Schaakspellen uit die tijd bezitten prachtige details en zijn gemaakt van duurzame en luxe materialen. Het zijn prachtige sets met sierlijke figuren in de oude stijl. Zelfs wanneer schaken niet je favoriete sport is , kan een antiek schaakbord deel uitmaken van je interieur of je verzameling van antiek.

 

Een echte aanwinst

Je kunt bladeren door onze uitgebreide catalogus van antieke, nostalgische, luxe en premium schaaksets, schaakborden en schaakklokken, evenals andere antieke bordspellen. Bovendien bevatten de meeste van onze sets een complete lijn antieke reproducties en moderne interpretaties die exclusief zijn ontworpen voor antieke beschrijvingen met een historisch perspectief. De sets zijn gemaakt met hoogwaardige materialen die typerend zijn voor de tijd waaruit ze stammen. Ze zijn bovendien een prachtige aanwinst voor ieder huishouden. Ben je fan van schaken, wil je je meer verdiepen in dit spel of wil je je antiekverzameling verder aanvullen? Dan is een antiek schaakspel met stukken een geweldige aankoop. Het biedt een klassieke uitstraling en vergroot het plezier van het spel.

https://www.raindroptime.com/antique-chess-and-checkers-sets.html

Gerelateerde artikelen

Schaakmateriaal aanschaffen; wat heb ik nodig?

Help: ik wil de juiste keuze maken voor staaldraad!

Tuinverlichting: een gids voor sfeer en functionaliteit