Losser Digitaal
Image default
Aanbiedingen

Een schaakspel koopt u bij schaakkoning

Een schaakspel kunt u spelen is verschillende soorten en maten. Van buitenschaakspellen tot een mini schaakspel. Alle soorten en maten kunt u bestellen bij Schaakkoning. Wij zijn namelijk de koning in het aanbod van schaakspellen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van deze edele schaaksport. Vindt u schaken ook leuk of interessant? Of wilt u eens iets nieuws proberen? Lees dan verder. 

Compleet schaakspel

Een compleet schaakspel kunt u onder andere vinden op onze website. Hieronder verkopen wij verschillende soorten. Wij beschikken over 2-in-1 sets, magnetische schaakspellen, opbergvakjes en luxe opklapbare schaakspellen. 

Schaakstukken 

De schaakkoning verkoopt ook losse schaakstukken. Het gebeurt waarschijnlijk regelmatig dat er onderdelen van uw schaakset verdwijnen. Daar bieden wij de oplossing voor. Als u uw schaakspel graag weer compleet wilt hebben kunt u aanvullende sets schaaksets kopen. Zodat u snel weer een pot kunt spelen! 

Schaakborden

Stel u heeft de pionnen al, maar nog geen schaakbord. Dan geven wij u ook de keuze om alleen een schaakbord aan te kunnen schaffen. Er zijn verschillende klassieke schaakspellen en borden. Er zijn zelfs schaaktafels en damtafels. Dit is handig om aan te schaffen, omdat u de pionnen en stukken in het laatje van deze tafels kunt bewaren. Zo raken ze nooit meer kwijt.  

Magnetisch schaakspel 

Een magnetisch schaakspel is ideaal als u een lange reis gaat maken met kinderen. Of als u wat ontspanning nodig heeft tijdens de vakantie onderweg of op de camping. Zo zijn er nog veel meer dingen waarvoor een magnetisch schaakspel geschikt is. Het is ideaal, omdat de pionnen niet verschuiven als je beweegt met het schaakbord. Het kan dus tegen wind, drempels en schudden. Ook is het spel opklapbaar. Zo is het makkelijk mee te nemen. De pionnen kunt u bewaren tussen het opgeklapte bord. Dit bord is ook nog van een luxe kwaliteit.

Specials 

Wij verkopen niet alleen de reguliere schaakspellen en borden. Maar we bieden ook uitzonderlijke dingen aan. Als eerste een schaakspel voor buiten. Dan heeft u een goede reden om met lekker weer naar buiten te gaan. Zo hoeft u niet binnen te schaken, maar kan dit ook gewoon buiten in het groot! De pionnen zijn namelijk een halve meter hoog. Deze pionnen kunt u vullen met water of zand. Zo waaien deze in tegenstelling tot normale pionnen niet weg. Bekijk snel alle producten op www.schaakkoning.nl.

Gerelateerde artikelen

Schaakstukken, welke kan ik het beste kopen?

Beddengoed + hoeslakens

een budget game pc kopen