Losser Digitaal
Image default
Aanbiedingen

De #1 verkoop- en aankoopmakelaar voor Enschede

Start met een goed gevoel bij Marcel Kon makelaars Enschede

Daar sta je dan, met de sleutels in je hand van je nieuwe huis. Gaaf toch! Heerlijk, eindelijk de eerste grote stap naar de volgende stap in je leven. Een huis kopen doe je natuurlijk maar 1 of 2 keer in je leven. Dit wil je dan ook het liefst doen met een makelaar die je volledig vertrouwd en waar je altijd terecht kunt voor vragen. Dan is er goed nieuws voor inwoners van Twente.

Marcel Kon Makelaars is al sinds 1995 dé makelaar voor Enschede, Borne, Almelo, Hengelo en alles wat er tussen zit. Met 2 vestigingen in Borne en Enschede heeft Marcel Kon een uitstekende dekking in de regio. Lees gauw verder over de vele voordelen van deze frisse makelaar met Twentse roots.

Huis kopen in Enschede | Een speld in een hooiberg

Als we de Twentse woningmarkt bekijken dan is er één stad die er met kop en schouders boven de rest uitsteekt en dat is Enschede. De grootste stad van Twente is mateloos populair en enorm booming! De woningprijzen zijn al jarenlang stijgende en daar komt niet gauw verandering in. Het aanbod is summier, maar de vraag is enorm. Een huis kopen in Enschede was wellicht nog nooit zo lastig. Dat heeft 2 oorzaken:

  • Het aanbod starterswoningen is te weinig, waardoor veel starters op de woningmarkt moeite hebben met de financiering rond krijgen;
  • Door het aanbod tekort worden huidige woningen verkocht (ruim) boven de vraagprijs wat de prijs doet stijgen van andere woningen. Hierdoor worden woningen voor veel mensen onbetaalbaar, of worden mensen gedwongen een te hoge financiering af te sluiten.

Het is dus geen overbodige luxe om zaken te doen met een goede aankoopmakelaar in Enschede (Twente) als je op zoek bent naar een nieuwe huis of een verkoopmakelaar in Enschede als je je huis wilt verkopen tegen de best mogelijke prijs. Marcel Kon Makelaars is beide en dankzij de centrale ligging aan de Haaksbergerstraat uitstekend bereikbaar voor iedereen. Ons kantoor is 5 dagen per week goed bereikbaar via telefoon, email, chat, whatsapp en facebook. Ons toegewijde team staat altijd klaar met raad en daad voor een snelle opvolging van al je vragen.

Woning verhuren in Enschede? Ook dat kunnen we regelen

Een appartement of woning verhuren kan erg lucratief zijn. Vooral in een stad als Enschede waar het aanbod summier is, kun je als particulier woningverhuurder een leuk zakcentje bijverdienen. Maar je wilt natuurlijk wel een geschikte huurder of huurders vinden voor je woning. Hoe vind je die? Daarvoor kun je dus ook contact opnemen met Marcel Kon verhuurmakelaar in Enschede (Twente)!

We hebben veel ervaring in het verhuren van woningen voor onze klanten en screenen daarom vooraf de juiste kandidaten op basis van inkomen, gezinssamenstelling en persoonlijke eigenschappen die goed matchen met de wensen van de verhuurder. Dit scheelt jou tijd en moeite om juiste huurder te vinden en je weet dat het verhuurd wordt aan de juiste mensen. Een win/win situatie dus!

Huis kopen in Twente? Wij zijn de juiste partij!

Vind je Enschede niet de juiste plek om er te wonen en wil je liever een huis kopen in Hengelo, Borne of Almelo? Ook daarvoor kun je absoluut contact opnemen met Marcel Kon makelaardij. We zijn zeer bekende met de Twentse woningmarkt en kunnen goed bemiddelen tussen koper en verkoper. Bovendien hebben wij erkende NVM makelaars en taxateurs in dienst die handelen conform strikte regels vanuit de NVM om de kwaliteit van onze dienstverlening zo hoog mogelijk te houden. Tot slot die je zaken met échte mensen. Nuchter Twentenaren met roots uit de omgeving. We draaien er niet omheen en zijn altijd recht door zee. Daarom waarderen onze klanten ons op Funda met een 9+

https://www.marcel-kon.nl

Gerelateerde artikelen

Het internet en televisie abonnement van Ziggo mee verhuizen

Verzwaringsdeken: de wetenschap

De voordelen van Amsterdam, zowel de fietspaden als trambanen.